Strålande badrumstrender

Du kommer aldrig gissa vad de hetaste badrumstrenderna är i år. Borta är dagarna av lagerstandardens dekorativa idéer, som visar ingenting annat än en vidd av vit och beige, gör dagens badrumstrender kreativitet och individualitet av husägare att skina genom att komplettera befintliga rum i hemmet som aldrig tidigare. Medan vit-vita färgscheman troligen alltid kommer att förbli, är det dags att ta en titt på en serie av 10 badrumstrender som du kanske inte har tänkt dig tidigare.

Tänk på tapeter, funktionella väggar och färgade plattor – låter det här bättre passa till kök eller vardagsrum, kanske? Fel! Alla dessa underbara funktioner du har uppskattat i de andra rummen i ditt hem har gjort det till ditt badrum!

  1. Bakgrund

En av de hetaste 

Badrumsrenovering Täby | Klicka För Att Få Bästa Renoveringstjänst badrumstrenderna för 2015 är tapeter! Detta kan komma som en överraskning för vissa, särskilt de som har renoverade hem från 60-talet och 70-talet, och vet för väl farorna från att försöka ta bort sina väggar av föråldrade, psykedeliska tapeter. Okej, vi förstår att det var en av de coolaste badrumstrenderna på tiden, men tack och lov är dagens tapeter långt mer sofistikerat än det var 40 år tidigare. Numera är limet lätt att avlägsna och applicera, och lämpar sig för våta områden som badrum och tvättstugor. Det bildade mönstret ser otroligt ut som det här badrummets väggvägg, vilket ger utrymmet en helt ny karaktär och dimension. Denna badrumsutveckling är inte för svaghjärtad, men ansvaret är inte så stort som det var en gång, så du kan ha det roliga i världen att utforska badrumstrender som detta, med mycket mindre engagemang.

  1. Färgade kakel

Varför är det att husägaren alltid väljer vit eller beige för sina badrumsplattor? Kollektiva verk har ett färgstarkt svar på detta, vilket visar ännu en av våra favoritbadtrender för 2015. Den turkosa turkosen ger detta badrum en extra något, kanske till och med ger en gnista! Färgvalet kompletterar det svarta och blekt virket någon annanstans, vilket ger detta badrum en personlighet och karaktär som inte skulle ha varit där annars. Vad tror du? Är detta en av dina favorit badrumstrender?

  1. Funktionsväggar

Funktionsväggar är inte bara begränsade till vardagsrum och sovrum, och det här exemplet av Mackay + Partners visar hur stor en tegelvägg kan se i duschen. Badrumstrenderna i år drar helt uppmärksamheten bort från lagerets standardmarmor och vit-vit färgval från förr, med de enda gränserna för designen som begränsas av våra fantasi. Det mjuka, kaskade rosmönstret är lugnande och elegant, vilket ger detta moderna badrumsutrymme en lugnande och lugn atmosfär trots det konstnärliga tillvägagångssättet.

  1. Tunnelbanor

Vi har lagt märke till att många bostäder inkorporerar tunnelbanor i sina hem så sent som det verkar som det är en av de mest eftertraktade kommande hushålls- och badrumstrenderna. För dem som har ett minimalistiskt badrum i åtanke är det här definitivt en utmärkt designfunktion för dig. Subway-plattorna har en slät yta, med möjlighet att få injekteringen klar i svart för kontrast eller vit för ett ensidigt utseende. I det här exemplet från Reis London har det kontrasterande tillvägagångssättet tagits och spelat ut mot rymdens monokromatiska färgschema till stor effekt.

  1. Frittstående dubbla handfat

Med tanke på att världen är din ostron när det gäller badrumsinredning, varför inte investera i en all-out-stjärnig dubbeldiskenhet? En av de mer funktionella, men inte desto mindre estetiskt fantastiska badrumstrenderna, dubbla handfat undviker de tröttsamma kamperna på morgonen över vem som använder sinken. Oavsett om det används som his’n’hers eller att skapa lugn mellan två tonåringar, den här otroliga enheten med en obestridlig skulpturell kvalitet, kommer att ta det centrala steget i vilket badrum som helst. Tillsammans med de låghängda bauble-armaturerna kompletterar silveret det subtila gråkornet marmorn, vilket ger ett övergripande utseende som lugnar och inbjuder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *